In balans en vol energie door het leven

Wie wil dat nou niet?

 

 

 

 

 

Heb je last van je lijf?

Heb je onbegrepen lichamelijke klachten? Of  klachten en blessures die steeds terugkeren? 

Op zoek naar balans in je leven?

Voelt het alsof je geleefd wordt en dat je geen tijd meer hebt voor jezelf en de dingen die jij belangrijk vindt?

Reageer je overdreven op bepaalde prikkels?

Heb je last van overdreven sterke emoties? Voel je verdriet of boosheid zonder duidelijke oorzaak?

Wil je meer zelfvertrouwen?

Blijf je twijfelen aan jezelf? Lukt het je niet om je bedrijf op de kaart te zetten? 

 Inzicht in wat er speelt

Je fysieke lichaam bevat in het DNA alles wat in het leven van je fysieke voorouders gebeurd is. Wat hen gevormd heeft, wat doorgegeven is van generatie op generatie, en wat jou gevormd heeft. Door je bewust te worden van wat er heeft gespeeld, kun je jouw rol daarin zien en ervoor kiezen een andere weg in te slaan. Je hoeft je niet langer slachtoffer te voelen. Je kunt met compassie gaan kijken naar alles wat er was en is. Als jij in staat bent uit de patronen te stappen, werkt dat helend. Zowel voor jou als ook voor de generaties voor je en na je. Systemisch werk, alias familieopstellingen, kunnen je hierbij helpen.
Een ander niveau waarop je kunt kijken naar je leven is op het niveau van de ziel. Bij iedere incarnatie maak je nieuwe dingen mee, leer je nieuwe dingen, ervaar je dingen vanuit een ander perspectief en doe je overtuigingen op die je meeneemt naar volgende levens. Regressietherapie kan je hierbij helpen.  

Vanuit zelfvertrouwen weer vrij en blij in het leven staan

Lekker in je lijf

Je piekert minder, je zit beter in je vel, je bent meer aanwezig in je lijf en je voelt de energie weer stromen.

Balans in je leven

Je weet beter wat jij zelf wilt en neemt meer tijd voor jezelf om te genieten van dingen die jij leuk vindt. Je laat je niet meer leven.

Thuis bij jezelf

Je voelt je lichter en blijer. Je doet dat wat jij belangrijk vindt. Je zit lekker in je vel en geniet van het leven. Je bent vol zelfvertrouwen.

Ervaringen van mijn klanten

De sessie bij Xandra is me erg goed bevallen. Door de aanraking en het voelen in mijn lichaam, kreeg ik contact met vastzittende energie en patronen. Xandra begeleidde me heel rustig en liefdevol in het loslaten en transformeren van dat wat vast zat. Hierdoor kon ik veel meer aanwezig zijn in mijn lichaam. Bovendien voelde ik na afloop heel veel energie en ruimte om grootse dingen met mijn bedrijf te doen. In die zin had dat wat er in mij en mijn lichaam gebeurde ook direct effect op mij als ondernemer.

Martijn Meima

Intuïtief Ondernemen

Het is verhelderend om te merken dat je lijf niet verwerkte emoties opslaat en dat je lijf tegelijkertijd een sleutel kan zijn om te verwerken en los te laten. Het laat zien dat lichaam en geest één zijn.

De behandeling van Xandra biedt een veilige manier om weer een stukje heel te worden. Ze brengt je tot rust en ontspanning. Deze combinatie werkt helend. Het brengt je bij jezelf.

Hetty

Zet nu de eerste stap naar meer balans en zelfvertrouwen!

Ik bied  je graag een gratis verhelderingsgesprek aan om samen te kijken naar

waar jij  nu staat,

waar je naar toe wilt en

hoe ik je daarbij kan helpen.

Veelgestelde vragen

Waar vindt de begeleiding plaats?

Lichaamswerk waarbij aanraking nodig is doe ik in mijn praktijk in Deventer. Mediumconsulten kunnen ook online, via Zoom. 

Op welke manieren begeleid je mensen?

Ik begeleid mensen door sessies en tussentijdse gesprekken. Ik geef tips over aanvullende informatie en bijvoorbeeld ondersteunende meditaties.

Zijn losse sessies ook mogelijk?

Ik werk vooral met losse sessies. Je zit bij mij niet direct vast aan een heel programma. 

Het werk wat ik doe, gaat heel diep en werkt lang door. Als je eraan toe bent, maken we een nieuwe afspraak.

 

Welke tarieven reken je?

De prijs hangt af van wat we doen tijdens een sessie en hoe lang die duurt. Richtprijs is € 100 voor een sessie in mijn praktijk.

Richtprijs voor een online consult is momenteel € 60.

Ervaringen van mijn klanten

“Zo! Ik heb niet alleen genoten, maar weet nu ook waar mijn klachten vandaan kwamen. Nooit eerder ervaren dat je lichaam en geest zo sterk verbonden zijn. En zo lag de oplossing in een massage en een gesprekje na afloop. Ik wandelde met een rechte rug en glimlach naar buiten!”

Annemarie Bult

ABBT

Zet nu de eerste stap naar een vrijer en blijer leven!

Klik hieronder voor een gratis intakegesprek.