In balans en vol energie door het leven

Wie wil dat nou niet?

 

 

 

 

 

Stroomt het niet in jouw leven?

Heb je het gevoel dat je vastloopt, dat je kan werken wat je wil en dat dat niet genoeg oplevert?

Wil je graag meer balans in je leven?

Voelt het alsof je geleefd wordt en dat je geen tijd meer hebt voor jezelf en de dingen die jij belangrijk vindt?

Heb je last van je lijf door stress?

Een zere nek, rug of schouders? Of een rommelende buik? Waardoor je niet lekker slaapt en niet kan bewegen zoals je zou willen?

Van geleefd worden naar vrij in het leven staan en je toch gesteund voelen

Je komt ze af en toe tegen, mensen die bijna huppelend door het leven gaan,  zich vrij lijken te voelen en zich niets lijken aan te trekken van wat de wereld van ze verwacht of van ze vindt.

Zo zou jij ook in het leven willen staan. Doen waar jij blij van wordt. Zonder je steeds af te vragen of  je wel het goede doet. Misschien wel dezelfde dingen doen die je nu doet, maar dan omdat jij die dingen graag wil doen, niet omdat ze van je verwacht worden.

Geen last meer van gepieker als je wilt gaan slapen. Geen pijn meer in je rug of last van je buik. Je blijer en lichter voelen omdat je niet meer de last van anderen met je meedraagt.

Dat wordt allemaal mogelijk als je gaat leren naar je lichaam te luisteren.

 

 

Mijn missie is om mensen te helpen hun energie en kracht weer te gaan voelen door ze in contact te brengen met wat hun lichaam te vertellen heeft.

Van burn-out naar volop leven

Vijf jaar geleden zat ik niet goed in mijn vel: ik piekerde continu, ik sliep heel slecht, ik had veel lichamelijke klachten en ik had geen energie meer. Er kwam qua werk bijna niets meer uit mijn handen. En toch ging ik maar door. Dat eindigde natuurlijk in een burn-out.

Voor mij lag de sleutel naar herstel in leren voelen wat er in mijn lichaam aan de hand was. En daarnaar leren luisteren. Onderweg kwam ik oude emoties,  belemmerende overtuigingen en overbodige overlevingsmechanismes tegen.

Verdriet en andere dingen uit mijn familielijn, die ik voor anderen aan het dragen was en die mij onnodig belastten, heb ik opgeruimd. Ik leerde wat compassie en mededogen, voor mezelf en voor anderen, voor mij konden doen. 

Nu sta ik weer vol in het leven, heb ik verschillende opleidingen voor lichaamswerk gevolgd en help ik als ervaringsdeskundig lichaamstherapeut mensen zelf weer op weg naar een vrij en blij leven.

Vanuit zelfvertrouwen weer vrij en blij in het leven staan

Lekker in je lijf

Je piekert minder, je zit beter in je vel, je bent meer aanwezig in je lijf en je voelt de energie weer stromen.

Balans in je leven

Je weet beter wat jij zelf wilt en neemt meer tijd voor jezelf om te genieten van dingen die jij leuk vindt. Je laat je niet meer leven.

Thuis bij jezelf

Je voelt je lichter en blijer. Je doet dat wat jij belangrijk vindt. Je zit lekker in je vel en geniet van het leven. Je bent vol zelfvertrouwen.

Ervaringen van mijn klanten

De sessie bij Xandra is me erg goed bevallen. Door de aanraking en het voelen in mijn lichaam, kreeg ik contact met vastzittende energie en patronen. Xandra begeleidde me heel rustig en liefdevol in het loslaten en transformeren van dat wat vast zat. Hierdoor kon ik veel meer aanwezig zijn in mijn lichaam. Bovendien voelde ik na afloop heel veel energie en ruimte om grootse dingen met mijn bedrijf te doen. In die zin had dat wat er in mij en mijn lichaam gebeurde ook direct effect op mij als ondernemer.

Martijn Meima

Intuïtief Ondernemen

Het is verhelderend om te merken dat je lijf niet verwerkte emoties opslaat en dat je lijf tegelijkertijd een sleutel kan zijn om te verwerken en los te laten. Het laat zien dat lichaam en geest één zijn.

De behandeling van Xandra biedt een veilige manier om weer een stukje heel te worden. De holistische massage raakt niet alleen de pijn aan maar ontspant ook. Ze brengt je tot rust en ontspanning. Deze combinatie werkt helend. Het brengt je bij jezelf.

Hetty

 Samen werken aan de balans in jouw leven

Om goed in te kunnen schatten hoe ik jou het beste kan helpen, bied ik je graag een gratis intakegesprek aan om na te gaan:

waar jij nu staat,

wat jouw achtergrond is, en

waar je naar toe wilt.

Op basis daarvan kan ik je dan een aanbod doen voor een traject op maat.

 

Neem nu de stap naar meer vrijheid en blijheid en maak een afspraak

Ik ga graag samen met jou kijken hoe ik jou kan helpen naar waar jij naar toe wilt.

Veelgestelde vragen

Waar vinden de begeleiding plaats?

De sessies die deel uitmaken van de  begeleiding vinden in principe plaats in de praktijkruimte bij mij aan huis. Tussentijdse gesprekken doen we via internet of telefonisch. Op deze manier kan ik zo veel mogelijk mensen helpen. Als het voor jou lastig is om naar mij toe te komen, kunnen we samen zoeken naar een andere oplossing. Ik werk niet op afstand.

Hoe ziet een begeleidingstraject eruit?

Een traject duurt meestal enkele maanden. Het bestaat uit een aantal sessies met systemische werk via het lichaam, tussentijdse adviesgesprekken. Daarnaast geef ik je tijdens het traject tips voor meditaties of boeken die jouw proces kunnen ondersteunen. 

Ervaringen van mijn klanten

“Zo! Ik heb niet alleen genoten, maar weet nu ook waar mijn klachten vandaan kwamen. Nooit eerder ervaren dat je lichaam en geest zo sterk verbonden zijn. En zo lag de oplossing in een massage en een gesprekje na afloop. Ik wandelde met een rechte rug en glimlach naar buiten!”

Annemarie Bult

ABBT

Ik was de massage ingegaan met de intentie: “Ik wil dit wel eens ervaren”. Toendertijd kreeg ik bij wat langere fietstochten flinke pijn op de overgang van nek naar schouder. Toen deze plek tijdens de massage aan de beurt was kwam er een heftige emotie op, die ik niet eerder gevoeld had. De pijn is hierna weggebleven.”

Gerard

Zet nu de eerste stap naar een vrijer en blijer leven!

Klik hieronder voor een gratis intakegesprek.