Ontvang gratis meditaties

Soms is het fijn om even tijd te nemen voor jezelf om te ontspannen. Daarbij helpen mijn meditaties.

Als je je hier inschrijft ontvang je het volgende:

N

directe toegang tot je eerste meditatie

N

een aantal keer per jaar mijn nieuwsbrief

N

met een nieuwe meditatie

Waarom ik mediteren fijn vind

Mijn naam is Xandra Snoeker en ik help mensen te voelen wat hun lichaam te vertellen heeft. Een van de manieren waarop ik dat doe is door meditaties maken, die je helpen weer in contact te komen met je lichaam. Te beseffen dat je meer bent dan een hoofd vol gedachten. Je bewust te worden van hoe je lichaam voelt.

In de meditaties reik ik je dingen aan, die mij zelf goed geholpen hebben. Ik gebruik ze ook regelmatig. In de eerste meditaties die je krijgt, help ik je bewust te worden van je de onbewuste processen in je lichaam. En leer ik je contact te maken met de Aarde en  het Universum, waardoor er een ontspannende energiestroom op gang komt.

Je krijgt manieren aangereikt die je helpen je te focussen tijdens het mediteren en manieren om contact te maken met je intuïtie en je innerlijke criticus.

Wat er nog meer komt, weet ik zelf ook nog niet. Laat je verrassen, zou ik zeggen! 

Feedback die ik kreeg naar aanleiding van de mediaties

Beste Xandra,

je hebt een mooie, rustgevende stem. Heel prettig om naar te luisteren en je nodigt met je meditatie echt uit, bent ook niet aan het invoelen. Geeft iemand de ruimte om zijn fantasie te mogen gebruiken. Heel groot pluspunt en waardevol. Je meditatie gaf me een gevoel van meer ruimte om me heen krijgen, vond ik fijn om te ervaren.

Caroline van Menk

Coach

Fijne meditatie van de Magische Plek. Voelde me echt verbonden en gaf een fijn gevoel :). Goed gedaan.

Marjanne