Even voorstellen

Hallo! Mijn naam is Xandra Snoeker en ik sta in augustus weer met veel plezier op het Healingveld van het Loreleifestival.

Vorig jaar kon je bij mij terecht voor een holistische massage. Dit jaar bied ik ook systemisch werk via het lichaam aan. Een mooie uitbreiding van mijn aanbod, waarmee ik met je werk op zielsniveau.

Voelen wat je lichaam te vertellen heeft

Met beide behandelingen kan ik je helpen voelen wat je lichaam te vertellen heeft. In het celgeheugen van je lichaam is veel informatie opgeslagen over situaties die je hebt meegemaakt en die je niet goed hebt verwerkt. Met mijn handen breng ik jou in contact met die informatie en help ik je blokkades in de energiestroom op te lossen.

Werken op zielsniveau voor een extra dimensie

Tijdens een sessie met systemisch werk gaan we samen op de zielslaag voelen wat er bij jou speelt. Op deze laag kun je ook ervaren of de pijn, de angst of het verdriet dat je bij je draagt van persoonlijke aard is of dat je het draagt voor jouw familiesysteem.

Als er dingen erkend, teruggegeven of losgelaten mogen worden, kun je dat doen. Je zal ervaren dat je je meer in balans gaat voelen en dat jouw levensenergie weer gaat stromen en dat je veel meer aanwezig kunt zijn in je lichaam.

Holistische massage

Kom langs voor een massage als:

  • je even heerlijk wilt ontspannen
  • je behoefte hebt aan liefdevolle aanraking
  • je loop je met een lichamelijke klacht, zoals pijn in je nek, rug  of schouders

Ik stem af op wat jouw lijf op dat moment nodig heeft.  Je verlaat mijn massagetafel gegarandeerd met een beter gevoel dan waarmee je kwam!

Systemisch werk via het lichaam

Is heel geschikt als je:

  • meer inzicht wilt in de relatie met je familie
  • wil weten wat jou belemmert om voluit te leven
  • je afvraagt waarom je niet lekker in je vel zit

Bij systemisch werk lig je aangekleed op tafel en maak ik door je kleding heen contact met jouw lichaam. Samen gaan we dan voelen waar je wel en niet aanwezig bent in je lijf en onderzoeken we wat er nodig is om de energie weer te laten stromen.

 

Tarief en betaling

Ik ontvang jouw betaling het liefst per pin, dus je hoeft geen contant geld mee te brengen