Wil jij ook leren hoe je mensen kan helpen uit hun schulp te kruipen en vol liefde voor zichzelf en anderen naar de wereld uit te reiken? 

Daarvoor is de opleiding tot Touch for growth Therapeut.

Je leert hands-on hoe je mensen kan begeleiden om oude (familie)patronen en overtuigingen uit vorige levens te transformeren en hoe je het Innerlijk Kind kan helen.

Opleiding tot Touch for growth Therapeut

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is bedoeld voor ‘beginnende’ en ervaren therapeuten en familieopstellers die:

  • hun cliënten op een nog dieper niveau via het lichaam willen gaan  ondersteunen, of
  • zelf hun transformatieproces in willen gaan of willen verdiepen.

En voor mensen die  erover denken een eigen praktijk te beginnen als therapeut en weten dat ze zelf eerst nog het een en ander bij zichzelf op te lossen hebben.

Waarom de naam Touch for growth Therapeut?

Het lichaam is als een grote opslagplaats van alles wat je meemaakt en meegemaakt hebt. Ook op zielsniveau, in dit en in vorige levens. Daarom leer je in deze opleiding hoe je door je client met een simpele aanraking, “touch” in contact kan brengen met zijn of haar gevoel. De cliënt ligt aangekleed op de rug op een massagetafel en jij legt een hand onder de schouder en onder het bovenbeen. Hiermee biedt je hem of haar een veilige bedding en kun je meevoelen wat er in het lichaam gebeurt. Daardoor wordt degene die je behandelt zich bewust van wat er speelt en dat maakt persoonlijke groei – “growth”- mogelijk.

Wat leer je in deze opleiding?

Je leert hoe je via het lichaam op zielsniveau contact kan maken met dat wat er speelt bij jouw cliënt. En wat je kan doen om je cliënt te begeleiden om uit familiepatronen te stappen en hoe je hem of haar kan ondersteunen bij het innemen van de eigen plek in dit leven.

De opleiding is gebaseerd op een  combinatie van het gedachtegoed van Bert Hellinger over familieopstellingen en energetisch lichaamswerk.

Aan het eind van de opleiding weet je  bovendien hoe je iemand kan helpen zijn of haar innerlijk kind te helen, hoe je energetische koorden kan verwijderen en hoe je ervaringen uit vorige levens, die nu nog belemmerend werken, kan transformeren.

Wat brengt het jou als cursist?

Het is een hands-on opleiding en tijdens de lessen ga je zelf ervaren wat er in jouw familiesysteem speelt en ga je stap voor stap toewerken naar het innemen van je eigen plek in jouw systeem.

We gaan onder andere werken met je innerlijk kind, je ouders, je gezin van herkomst, je vrouwen en/of mannenlijn en de chakra’s.

Daardoor ga je zelf een enorme transformatie doormaken, waarbij je inzicht krijgt in wat jouw thema’s van jouw systeem zijn. Je gaat blokkades opruimen en je levensenergie gaat vrijer stromen.

Aan het eind ben je als ervaringsdeskundige nog beter in staat je cliënten te helpen en te ondersteunen in het helen van hun trauma’s.

Persoonlijke begeleiding

De opleiding wordt gegeven in groepen van 4 of 6 personen. Daardoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

GRO-erkende opleiding

De opleiding wordt afgesloten met een examen en is erkend door GAT RegisterOpleidingen (GRO).

 

 

Wat een reis! De opleiding heeft mij zoveel gebracht. Spirituele ontdekkingen, systemische ervaringen onder de deskundige, rustige en ontspannen leiding van Xandra zorgden voor een reis waarin ik transformeerde en transformaties van anderen mocht begeleiden en leiden. Het heeft geleid tot mijn eigen bedrijf en tot een groot gevoel van dankbaarheid.

Dankbaarheid voor alles wat gezien mocht worden, losgelaten mocht worden en voor alles wat nog bij nieuwe deelnemers en cliënten mag gaan groeien en bloeien.

Karin Berenschot

Energetisch Transformatie Therapeut, Inspirée

Ik heb de opleiding bij Xandra gevolgd en ben blij met de technieken die ik heb geleerd. Tijdens de opleiding leer je deze door op elkaar te oefenen. Hierdoor heb ik ook een persoonlijke ontwikkeling doorlopen, wat heel fijn was.
De begeleiding was fijn en goed met open communicatie. Een opleiding om aan te raden voor jezelf en je business.

Vanessa Hovingh

Energetisch Transformatie Therapeut, Energy by nature

De opleiding Energetisch Transformatie Therapeut heeft mij zoveel gebracht.

Het is niet alleen leren hoe je er als therapeut mee kan werken, het was voor mezelf een periode van diepe transformatie. Er komen veel onderwerpen aan bod en deze resoneerde allemaal met dat wat er in mijn leven speelde.

De basis die Xandra creëert tijdens de opleidingsdagen zorgt voor een mooie dynamiek in de groep zodat er een fijne en mooie energie ontstaat waarin je je veilig voelt.

Greet van Wijk

Energetisch Transformatie Therapeut

Ik had me aangemeld voor de opleiding omdat ik zelf als persoon graag wilde groeien in mijn eigen fijngevoeligheid. In eerste instantie voor mijzelf en daarnaast ook in mijn werk als therapeut.

In het opleidingstraject ben je je eigen instrument en dat maakt dat je zelf een transformatie doormaakt.

De verschillende onderwerpen die aan bod komen, de intieme sfeer waarin je samenwerkt, de deskundigheid van Xandra maakten het voor mij mogelijk om zowel zelf als in mijn therapeutschap te groeien en met vertrouwen de geleerde technieken in te zetten.

Anouk Echteld

Dramatherapeut, transformatietherapeut, topsporter én werkzaam als zorgdecaan en vertrouwenspersoon., De Speelkunst

Praktische informatie 

Lesdata

De volgende opleiding start dit voorjaar zodra er genoeg aanmeldingen zijn. 

De cursus bestaat uit 10 lesdagen die tweewekelijks, meestal op vrijdag, gegeven worden voor groepen van 4 tot 6 cursisten.

Ik hoor graag van je als je interesse hebt.

Kosten 

Deelname aan de opleiding kost €1750,- . Dit bedrag dient in principe vooraf betaald te worden. 

Aanmelden

Wil je graag meedoen met de opleiding, dan maak ik graag vooraf even kennis met je, telefonisch, via Zoom of in mijn praktijk. Je kunt de afspraak hiervoor zelf inplannen via de knop hieronder.

Tijd

De lesdagen beginne om 10.00 uur en zijn om 16.30 uur afgelopen.

Vanaf 9.45 uur staan de koffie en thee klaar.

Locatie

De opleiding wordt gegeven in de groepsruimte van mijn praktijk aan de Veenweg 18, 9678TL Westerlee.

Waarom deze opleiding?

We leven in een tijd waarin er veel gebeurt in de wereld. Aan de ene kant zijn er heel veel mensen die blijven vasthouden aan het oude, aan de andere kant zijn er ook heel veel mensen die zich ervan bewust zijn dat het tijd is voor een grote verandering. Die grote verandering komt er niet zomaar. Daarvoor is het nodig dat nog veel meer mensen gaan ontwaken en zich gaan realiseren dat die verandering alleen plaats kan vinden als ze zelf in evenwicht zijn

Bij sommigen is dat een geleidelijk proces, bij anderen komt dat besef pas als er iets ingrijpends in hun leven gebeurt, zoals een scheiding, een burn-out of een faillissement. Bij dat gevoel van dat het anders moet hoort een fase van ‘zo wil ik het niet meer, maar hoe moet het dan wel?’. Iemand voelt dat er meer uit het leven te halen is en gaat op zoek naar antwoorden. In dat proces komen de vragen aan de orde:

  • Wie ben ik?
  • Waar kom ik vandaan?
  • Wat heeft mij gevormd?

Daar is op meerdere niveaus antwoord op te geven. Een daarvan is het niveau van dit leven en de familie waarin je geboren bent. Je fysieke lichaam bevat in het DNA alles wat in het leven van je fysieke voorouders gebeurd is. Wat hen gevormd heeft, wat doorgegeven is van generatie op generatie, en wat jou gevormd heeft.

Een ander niveau waarop je bovenstaande vragen kunt beantwoorden is dat van de ziel. Bij iedere incarnatie maak je nieuwe dingen mee, leer je nieuwe dingen, ervaar je dingen vanuit een ander perspectief en doe je overtuigingen op die je meeneemt naar volgende levens. Familiekarma is waar deze twee dingen samenkomen.

Door je bewust te worden van wat er heeft gespeeld, kun je jouw rol daarin zien en ervoor kiezen een andere weg in te slaan. Je hoeft je niet langer slachtoffer te voelen. Je kunt met compassie gaan kijken naar alles wat er was en is. Als jij in staat bent uit de patronen te stappen en overtuigingen die je niet meer dienen te transformeren, werkt dat helend. Zowel voor jou als ook voor de generaties voor je en na je.

In deze opleiding leer je hoe je mensen kunt begeleiden en helpen helen, zodat ze hun eiegen plek kunnen innemen in hun familiesysteem en hun volledige potentieel kunnen gaan leven. 

Ook therapeut worden? En mensen helpen te groeien?

Zet dan nu de stap!

Ik bied  je graag een gratis intakegesprek aan om samen te kijken naar

waar jij  nu staat,

waar je naar toe wilt en

hoe deze opleiding je daarbij kan helpen.