In de afgelopen jaren heb ik mensen opgeleid in het werk dat ik zelf doe als

Energetisch Transformatie Therapeut.

Op dit moment ben ik mij aan het bezinnen op welke manier ik hiermee verder wil gaan.

In de opleiding stond het systemisch werken via het lichaam centraal. Een mooie aanvulling op en goed te combineren met andere vormen van lichaamswerk en coaching.

Wat doe je als Energetisch Transformatie Therapeut?

Als Energetisch Transformatie Therapeut help je mensen te voelen wat hun lichaam te vertellen heeft. Dat doe je door op zielsniveau contact te maken met het lichaam van je cliënt. Je helpt je cliënt om contact te maken met de oorzaak van de pijn, spanning of emotie. Die kan liggen in het familiesysteem van de cliënt, in ervaringen in de vroege jeugd of in vorige levens.

Je werkt echt samen met je cliënt, zodat die zich bewust wordt wat er speelt en welke belemmerende overtuigingen of familiepatronen een rol spelen.

Als duidelijk is wat er speelt, kun je je cliënt begeleiden om uit familiepatronen te stappen of overtuigingen te transformeren. Daarbij werk je op basis van de ideeën van Bert Hellinger over het familiesysteem, met het innerlijk kind, met het verwijderen van koorden en wat je zelf verder nog in huis hebt aan technieken.

Doordat je op zielsniveau werkt, kun je op een diep niveau snel, maar met zachtheid dingen transformeren.

Je werkt holistisch: met het fysieke lichaam als ingang, worden emoties gevoeld en de bijbehorende overtuiging getransformeerd, zodat de energie weer kan gaan stromen.

Is deze opleiding iets voor jou?

De opleiding tot Energetisch Transformatie Therapeut is bedoeld mensen die 

 

op zoek zijn naar verdieping in het werk met cliënten

Je merkt dat je je cliënten meer diepgang wil bieden bij de behandelingen die je geeft.

al familieopstellingen doen, maar willen leren om 1-op-1 te werken

Je wil graag lerene hoe je 1-op-1 systemisch kan werken met mensen. En hoe je gebruik kan maken van de informatie in het lichaam van de cliënt.

zelf een transformatieproces willen ingaan of verdiepen

Je merkt dat er nog dingen in je eigen leven zijn die niet  lekker lopen of je bent je bewust van familiepatronen die je belemmeren in je leven.

Herken jij jezelf in één of meer van de bovengenoemde punten?

Dan ben je van harte welkom bij deze opleiding!

Wil je graag meer informatie? Klik dan op de knop hieronder om een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken.

Waarom deze opleiding?

Het is mijn visie dat er in het proces van transformatie van 3D naar 5D er bepaalde zaken zijn waar iedereen mee te maken krijgt. Allereerst moet je ontwaken, je realiseren dat het anders moet. Dat je je leven anders moet gaan inrichten, anders moet gaan kijken naar dingen. Bij sommigen is dat een geleidelijk proces, bij anderen komt dat besef pas als er iets ingrijpends in hun leven gebeurt, zoals een scheiding, een burn-out of een faillissement. Bij dat gevoel van dat het anders moet hoort een fase van ‘zo wil ik het niet meer, maar hoe moet het dan wel?’. Iemand voelt dat er meer uit het leven te halen is en gaat op zoek naar antwoorden. In dat proces komen de vragen aan de orde:

• Wie ben ik?
• Waar kom ik vandaan?
• Wat heeft mij gevormd?

Daar is op meerdere niveaus antwoord op te geven. Een daarvan is het niveau van dit leven en de familie waarin je geboren bent. Je fysieke lichaam bevat in het DNA alles wat in het leven van je fysieke voorouders gebeurd is. Wat hen gevormd heeft, wat doorgegeven is van generatie op generatie, en wat jou gevormd heeft. Door je bewust te worden van wat er heeft gespeeld, kun je jouw rol daarin zien en ervoor kiezen een andere weg in te slaan. Je hoeft je niet langer slachtoffer te voelen. Je kunt met compassie gaan kijken naar alles wat er was en is. Als jij in staat bent uit de patronen te stappen, werkt dat helend. Zowel voor jou als ook voor de generaties voor je en na je.
Een ander niveau waarop je de vragen kunt beantwoorden is dat van de ziel. Bij iedere incarnatie maak je nieuwe dingen mee, leer je nieuwe dingen, ervaar je dingen vanuit een ander perspectief en doe je overtuigingen op die je meeneemt naar volgende levens.

Familiekarma is waar deze twee dingen samenkomen. Systemisch werk is een tool dat je kan helpen om, wanneer je weet dat er sprake is van familiekarma op emotioneel niveau, iets voor jezelf te gaan oplossen. Zodat je je gesteund weet door het veld van je ouders en voorouders en je kunt gaan leven vanuit liefde en vertrouwen. En dat is de kern van 5D voor mij.

En daarom heb ik samenwerking met de Spirituele & Intuïtieve Academie deze opleiding ontwikkeld.

Inzicht krijgen in je eigen familiesysteem en je eigen plek weer innemen.

Praktische informatie 

Data

De volgende opleiding start na de zomervakantie. 

Heb je interesse om de opleiding te volgen? 

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en dan zet ik je op de lijst. Je krijgt dan vanzelf bericht over de nieuwe cursusdata.

Kosten 

Deelname aan de opleiding tot Energetisch Transformatie Therapeut kost  €1695,-. Dit bedrag wordt in één keer vooraf betaald. De betaling dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de opleiding voldaan te zijn.

Corona update

Onze opleidingen vallen onder praktijklessen en kunnen onder de huidige coronamaatregelen gewoon doorgaan!

Aanmelden

Wil je de opleiding gaan volgen, dan maak ik graag vooraf kennis met je, per telefoon of via Zoom. Je kunt de afspraak hiervoor zelf inplannen via de knop hieronder.

Locatie 

In najaar 2022 gaat deze training in ieder  geval gegeven worden:

Bij voldoende belangstelling is een locatie centraler in het land ook mogelijk.

Tijd

De lesdagen duren van 10.00 uur tot 16.30 uur. Inloop vanaf 9.45 uur.

Wil je deze opleiding gaan doen en wil je graag meer informatie? Meld je dan hier aan en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.