Waarvoor moet je bij de Touch for growth Academie zijn?

De missie van de Touch for growth Academie is om mensen te helpen zich bewust te worden van wie ze zijn en wat hen gevormd heeft. En om hen te ondersteunen dat te gaan doen waarvoor ze hier op aarde zijn.

Familieopstellingen

Familieopstellingen maken heel snel zichtbaar en voelbaar wat er aan de hand is. Door gebruik te maken van de drie basisprincipes kan de balans in het familiesysteem hersteld worden.

Innerlijk kind werk

Onverwerkte emoties uit je kindertijd spelen vaak nog een rol in je gedrag van nu. Een blij innerlijk kind is een bron van vreugde en wijsheid.

Regressie naar vorige levens

Als ziel heb je al vele levens geleefd en vele goede en slechte ervaringen opgedaan. Informatie daarover kan je helpen op het pad dat je nu loopt.

Verbinding met het hogere

Of je het nu je intuitie, je ziel of je hogere zelf noemt, maakt niet uit. Als je daarmee bewust contact kan maken wordt je leven makkelijker.

Workshops

De workshops worden in kleine groepen van maximaal 10 personen gegeven. Ze zijn bedoeld als kennismaking met de verschillende methoden waarmee Touch for growth werkt. Weinig theorie en veel zelf doen dat is de opzet. En niet alleen maar samen.

Ze zijn meestal ‘s avonds, soms in het weekend overdag.

Opleiding tot therapeut

De opleiding tot Touch for growth therapeut bestaat uit 10 lesdagen waarin je gaat leren hoe je via het lichaam op zielsniveau contact kunt maken met dat wat er speelt bij jouw cliënt en wat je kan doen om je cliënt te begeleiden bij het innemen van de eigen plek in het leven.

De opleiding wordt gegeven in groepjes van 4-6 personen.

Korte cursussen

In 2023 ga ik korte cursussen aanbieden waarin je op verschillende manieren systemisch leert werken:

  • tafelopstellingen
  • werken met grondankers
  • helen van de vrouwenlijn/mannenlijn
  • spelen met opstellingen

 

Wil jij je ook verder ontwikkelen?

Ik bied  je graag een gratis kennismakingsgesprek aan om samen te kijken naar

waar jij  nu staat,

waar je naar toe wilt en

welke workshop of cursus jou daarbij kan helpen.