Van hoofd naar hart en handen

Hoi, leuk dat je wat meer over mij wilt weten. Mijn naam is Xandra Snoeker en ik vertel je hieronder hoe ik ertoe gekomen ben om mijn carrière als wiskundige aan de wilgen te hangen en lichaamstherapeut te worden.

Burn-out als keerpunt

Ik heb ooit wiskunde gestudeerd en jarenlang als wiskundige gewerkt.  Totdat ik een burn-out kreeg. Dat was een keerpunt in mijn leven. Op weg naar herstel heb ik een hele reis gemaakt. Die reis begon met het accepteren van het feit dat ik er alleen niet uit kwam en dat ik hulp nodig had. Welke hulp wist ik niet direct, maar ik voelde wel dat alleen gesprekken met een psycholoog niet voldoende zouden zijn.

Lichaam als sleutel

Voor mij bleek de sleutel in mijn lichaam te liggen. Ik was het verleerd om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Emoties liet ik nauwelijks toe en als ik ze al toeliet, vroeg ik me nooit af waar ze vandaan kwamen en waarom ik door bepaalde dingen geraakt werd. Ik voelde me vaak slachtoffer en machteloos. Dat ging zich uiten in allerlei fysieke kwalen. Ik kwam steeds vaker bij de fysiotherapeut. Achteraf gezien was mijn lichaam me al heel lang duidelijk aan het maken dat ik het roer om moest gooien, maar ik had daar nooit naar leren luisteren.

Beter in mijn vel

Tijdens de afgelopen jaren heb ik verschillende soorten lichaamswerk gedaan en ben ik allerlei oude emoties gaan voelen en verwerken. Daardoor ben ik erachter gekomen welke overlevingsmechanismes uit mijn jeugd ik nog gebruikte en welke belemmerende overtuigingen ik had. Door die los te laten is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid, sta ik een stuk relaxter in de wereld en heb ik mijn nieuwe talenten kunnen ontdekken. Ik heb mezelf veel beter leren kennen en begrijpen. Ik weet nu dat ik niet alleen analytisch sterk ben, maar ook hooggevoelig.

Mijn gave

Als ik met mensen werk, voel ik precies waar ik hun lichaam aan moet raken of welke vragen ik moet stellen om ze in contact te brengen met dat wat hun lijf hen wil vertellen. Mijn lichaam spiegelt dat wat er gebeurt in het lichaam van de ander.

Mijn missie

Mijn missie is om mensen te helpen hun energie en kracht weer te voelen. Dat doe ik door ze in contact te brengen met wat hun lichaam te vertellen heeft!

Kennismaken of een afspraak boeken?

Gebruik dan de knop hieronder en kies waar jij nu behoefte aan hebt.

Holistische massage

Tijdens mijn opleiding bij Positive Touch  heb ik geleerd over de bodymind connectie en  hoe mensen met behulp van  massage te begeleiden bij bewustwording van wat hun lichaam te vertellen heeft en hoe holistische massage kan bijdragen aan een betere balans tussen lichaam en geest.

Schooljaar 2016-2017

Systemisch werk via het lichaam

In de 10 daagse training Het roepen van de ziel door Connie van der Arend waar je leert hoe je systemisch kunt werken via het lichaam. Een mooie combinatie van lichaamsgericht werken en de theorie van familieopstellingen  zoals  geformuleerd door Bert Hellinger.

Voorjaar 2019

Mediumschap, regressie en trance healing

Bij de Spirituele & Intuïtieve Academie van Jaco Elken leerde ik hoe ik als medium mensen mee kan nemen naar momenten in vorige levens om inzicht te te krijgen in de oorzaak van blokkades in dit leven en die op te lossen en verloren deelzelven terug te vinden.

2020

The Compassion Key

Van Edward Mannix leerde ik werken met de Compassion Key. Het is de meest effectieve manier die ik tot nu ben tegengekomen om het Innerlijk Kind en andere gewonde delen van jezelf op het diepste niveau te helen. 

2022

Hoe klanten mij ervaren

Ben er nu 4 keer geweest en elke keer sta ik weer verbaasd wat het allemaal bij me los maakt! Kom er elke keer blijer vandaan! En ik zie de toekomst weer een stuk zonniger in! Bedankt!

Marijke

Wil jij werken aan meer energie en levensvreugde? Dan help ik je daar graag bij!

Klik dan nu op de knop hieronder en vraag een gratis intakegesprek aan.