Ontdekken hoe je meer vrijheid en blijheid kunt gaan ervaren?

Boek dan nu een gratis inzichtsessie

 

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt en 

=

dat je altijd maar bezig bent voor anderen en geen tijd meer hebt voor jezelf?

=

heb je last van steeds terugkerende lichamelijke klachten waar geen duidelijke oorzaak voor is?

=

heb je steeds minder energie en ervaar je steeds minder levensvreugde?

Neem dan nu de eerste stap om de regie over je leven terug te krijgen en vraag een gratis inzichtsessie van 30 minuten aan.

LET OP! 

Vraag nu jouw sessie aan, want er zijn maar 10 plekken.

Ik leerde luisteren naar mijn lichaam

In het verleden was ik altijd maar bezig met zorgen voor anderen. Ik werkte, zorgde voor het huishouden en de administratie, deed de gesprekken op school en stond ook nog klaar voor anderen. Ik had last van stress en kwam steeds opnieuw terug bij mijn fysiotherapeut. Totdat ik in een burn-out belandde. Mijn lijf had me duidellijk gewaarschuwd. Ik had veel eerder moeten kijken naar de oorzaak van mijn lichamelijke klachten. 

Door lichaamsgerichte therapie en het doen van meerdere opleidingen voor therapeutisch lichaamswerk, heb ik leren luisteren naar mijn lichaam. Dat heeft me geholpen bij het herstel van mijn burnout. 

Uiteindelijk ben ik zelf  lichaamstherapeut geworden en doe ik nu waar ik blij van wordt.  Ondertussen heb ik zelf al tientallen mensen geholpen te voelen wat hun lichaam te vertellen heeft, Daardoor zitten ze nu lekkerder in hun vel, hebben weer energie en laten zich niet meer leven. 

Vraag direct jouw gratis inzichtsessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen.