Vrouwen Oerkracht Ceremonie

4 juli 2021, 10.30u – 15.30u

(geannuleerd vanwege de weersomstandigheden, wordt opnieuw ingepland)

Welkom lieve vrouw,

een eendaagse vrouwenceremonie die je gaat helpen om in jouw zachte vrouwenkracht te gaan staan en om jouw waarheid te gaan leven.
Een dag waarop wij, Tania Tara Shivani en Xandra Snoeker, een veilige bedding zullen creëren waarin je opnieuw geboren kan worden.

We gaan samen op reis en nemen jou mee om jezelf helemaal te omarmen, om je voormoeders te danken en om los te laten wat niet van jou is.
We zullen jouw nieuwe zaden dansen, een drumceremonie houden en een Womb Blessing geven middels de Rite van de Baarmoeder.

Aanmelden:

Jouw bijdrage voor deze dag is 55 euro. Je plek is gereserveerd na je betaling.

Je kunt je  hier  opgeven.

Locatie:

Woudhuizerweg 95, Apeldoorn (in het buitengebied bij Teuge).

Meenemen:

  • een potje water uit een sloot of vijver bij jou in de buurt
  • als je een Drum hebt welkom om mee te drummen
  • matje of grote handdoek
  • lekkers voor de gezamenlijke potluck

Achtergrond:

Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.
Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.
De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening, een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.